genobiosis

Despre noi

Despre companie

Genobiosis este un laborator medical inovativ, care oferă servicii complexe pentru descifrarea materialului ereditar (ADN) și crearea pașaportului genetic al omului. Clienții noștri sunt din majoritatea țărilor din Europa și CSI. Alegând Genobiosis, aveți acces la un rând de avantaje de necontestat:

  • calitate europeană a serviciilor;
  • metode de diagnosticare a DNA de înaltă precizie și certificate;
  • obținerea de rezultate într-un timp rezonabil;
  • utilizarea comodă a rezultatelor analizelor genetice prin accesul cu cont personal de pe pagina web;
  • respectarea strictă a politicii de confidențialitate.

Personalul

O particularitate cheie a companiei noastre o constituie existența unui colectiv propriu de oameni de știință, 6 cu titlul de doctorand și 3 de doctor în științe medicale. Puteți fi siguri de veridicitatea datelor din pașaportul genetic deoarece la descifrarea genomului dvs au lucrat profesioniști din cadrul celor mai renumite institute de cercetare științifică din Europa.

Персонал Генобиозис

Direcțiile activității, servicii și echipamente

Laboratorul Genobiosis utilizează metode molecular – genetice de analiză a ADN pentru efectuarea de studii de înaltă precizie în domeniul geneticii afecțiunior multifactoriale, microbiomului uman și multor altora.Pentru atingerea obiectivelor utilizăm:

01

Reacția în lanț polimerază (PCR)

02

Secvențiere

03

Picosecvențiere

04

Studii biochimice

Laboratoarele noastre sunt echipate cu cele mai moderne echipamente: stație de evidențiere automată a ADN, dispozitiv pentru efectuarea PCR în timp real, aparat pentru picosecvențierea de cicluri complete, analizor biochimic automat.