Diabetul ucide copiii și bătrânii. Orice contribuție pe care o faceți va salva viața cuiva!

genobiosis

În Islanda, un pacient a fost găsit imediat cu două tulpini ale noului coronavirus

Acest lucru a fost declarat de șeful companiei biofarmaceutice deCODEgenetics Cari Stefansson, informează Reykjavík Grapevine.

'Un bărbat cu un rezultat pozitiv de Covid-19 din Islanda a fost infectat cu două tulpini de virus în același timp', se vorbește în mesaj

Se observă că acesta poate fi primul caz înregistrat al unei duble infecții de acest fel.

Oamenii de știință cred că o a doua tulpină mutată poate fi mai periculoasă, deoarece la persoanele infectate cu un pacient cu o tulpină dublă, se găsește doar a doua tulpină a virusului. Dacă da, coronavirusul poate muta și devine mai infecțios în timp. Cu toate acestea, Stefansson nu a putut să confirme această teorie și a sugerat că aceasta ar putea fi o coincidență.

De asemenea, Stefansson a menționat că, potrivit bazelor de date internaționale, mutația găsită într-un eșantion prelevat de la acest pacient cu o infecție dublă nu a fost găsită în afara Islandei.

Începând de miercuri dimineața, 25 martie, au fost înregistrate pe lume 422 959 de cazuri de infecție cu coronavirus, în special 18 907 de decese și 109 144 însănătoşiți.

Apelare
Acest site folosește cookie. Acest lucru este necesar pentru simplificarea vizualizării și navigării confortabile