Diabetul ucide copiii și bătrânii. Orice contribuție pe care o faceți va salva viața cuiva!

genobiosis

Nou hantavirus în China: primul deces înregistrat

Un caz fatal a fost detectat la un bărbat din provincia chineză Yunnan

Prima persoană infectată cu noul hantavirus a murit în China. Despre aceasta se informează de RBC-Ucraina, referindu-se la China Global Times.

Un caz fatal a fost detectat la un bărbat din provincia chineză Yunnan, care a murit la întoarcerea de la serviciu într-un autobuz.

Autoritățile chineze au verificat, de asemenea, alți 32 de pasageri care călăreau în același autobuz, care și decedatul pentru a verifica dacă au fost infectați.

Adăugam, că o persoană se poate infecta cu hantavirusuri de la diverși rozători. Mai multe virusuri din grupul ortohantavirusuri pot provoca sindromul pulmonar hantovirus. În stadiile inițiale, boala se manifestă prin răceli (tuse, febră, respirație), somnolență. În acest context, edemul pulmonar și insuficiența respiratorie severă se pot dezvolta brusc. Chiar și în condiții de terapie intensivă la timp, riscul de deces cu această infecție ajunge la 36%.

Reamintim, începând cu 7 ore în 25 martie, în Ucraina, s-au înregistrat 113 cazuri de coronavirus în 13 regiuni și Kiev. În plus, un bărbat în vârstă de 45 de ani a murit în Nipru, care s-a întors din călătorie din Egipt în urmă cu o săptămână și este bănuit că ar avea boala coronavirus.

Cabinetul a prelungit carantina timp de 30 de zile în legătură cu pandemia coronavirusului.

Adăugăm că Kievul consolidează măsuri restrictive pentru a preveni răspândirea coronavirusului COVID-19, și anume, activitatea chioșcurilor cu shawarma, prepararea și vânzarea băuturilor de cafea este interzisă. Rețineți, la 20 martie, guvernul a declarat o urgență la Kiev în legătură cu răspândirea coronavirusului. Ulterior, începând cu 23 martie la Kiev, s-a impus interzicerii utilizării transportului public persoanelor care nu sunt muncitori în infrastructura critică.

Apelare
Acest site folosește cookie. Acest lucru este necesar pentru simplificarea vizualizării și navigării confortabile