Diabetul ucide copiii și bătrânii. Orice contribuție pe care o faceți va salva viața cuiva!

genobiosis

Tratamentul experimental al COVID-19 începe în SUA

Pacienții cu coronavirus vor fi tratați cu medicamente antivirale cunoscute și la prețuri accesibile. În SUA, hidroxiclorochina (plaquenil) va fi utilizată ca tratament experimental pentru tratamentul coronavirusului COVID-19. Despre aceasta joi la 19 martie, a declarat președintele Donald Trump.

“Medicamentul hidroxiclorochin este utilizat pentru a trata malaria și artrita, un medicament foarte puternic. Medicamentul a arătat rezultate foarte încurajatoare. Intenționăm să facem imediat medicamentul disponibil“, a spus el. Trump a adăugat, că plusul acestui medicament este în ceea că nu trebuie să fie autorizat. El are deja acces pe piață.

“Un alt medicament Gilead, Remdesivir, pentru alte utilizări, a arătat rezultate foarte bune în lupta împotriva acestui virus. Acest medicament va fi în curând aprobat de a direcției sanitare de supravegherea calității produselor alimentare și a medicamentelor“, a declarat Trump.

Această decizie a fost luată datorită faptului că dezvoltarea unui vaccin împotriva coronavirusului va dura foarte mult timp.

Așadar, am eliminat obstacolele birocratice pentru dezvoltarea vaccinurilor și a programelor de tratament cât mai repede posibil - mult mai devreme decât oricine s-a gândit să o facă. După cum știți, la începutul acestei săptămâni am început primele studii clinice ale unei variante a vaccinului împotriva virusului - a început într-un timp record, în câteva săptămâni”, a amintit președintele american.

Din cuvintele lui, mai multe medicamente sunt în curs de dezvoltare.

Comisarul FDA, Stephen Khan, vorbind după declarația lui Trump, a declarat că medicamentul pentru malarie va fi testat pentru a trata COVID-19 “într-un studiu clinic foarte mare“. În același timp, un vaccin cu coronavirus autentic va fi gata nu mai devreme decât într-un an, a adăugat Khan.

Reamintim că la 17 martie în Statele Unite, patru voluntari au primit un nou vaccin. Vor fi 45 de voluntari în total, iar încercările vor dura mai mult de un an.

Conform ultimelor date, în SUA au fost înregistrate 10 259 de cazuri de infecție cu coronavirus, 152 de persoane au murit.

Apelare
Acest site folosește cookie. Acest lucru este necesar pentru simplificarea vizualizării și navigării confortabile