Diabetul ucide copiii și bătrânii. Orice contribuție pe care o faceți va salva viața cuiva!

genobiosis

Vaccinul împotriva tuberculozei poate fi utilă pentru coronavirus

Oamenii de știință din capitala Australiei au început testele de vaccin pe medicii de la Melbourne.

Abonați-vă la canalul nostru de Genobiosis pentru a ști totul despre pandemia coronavirusului de la experți.

Bacillus Calmett-Guerin (BCG) a fost utilizat în prevenirea tuberculozei de aproximativ 100 de ani. Eficiența sa este dovedită nu numai în acest caz. Este utilizat în tratamentul cancerului, în special, cancerului vezicii urinare în etapele 1-2. Este capabil să consolideze „prima linie de apărare” a organismului, ceea ce permite sistemului imunitar să lupte împotriva virusurilor mai rapid și mai eficient.

„În acest fel, puteți înforța funcția apărării a organismului, care pot proteja din un număr de infecții diferite, de la o serie de bacterii și viruși diferiți”, a spus profesorul Nigel Curtis, care conduce departamentul de cercetare a bolilor infecțioase din Melbourne Institute (Murdoch Children's Research Institute).

Cum se va petrece testul de vaccin

În total în acest experiment vor participa, 4 000 de medici-voluntari. O parte dintre ei vor primi doar vaccinul antigripal și BCG, a doua parte vor primi doar vaccinul antigripal. În acest caz, nu vor utiliza un vaccin placebo ca un control, deoarece BCG lasă o urmă vizibilă, ceea ce va face posibil să înțeleagă cu exactitate care dintre medicii au primit vaccinul și care nu.

Un studiu similar va fi realizat în Olanda. Curtis a mai spus că a fost în discuții cu clinici din alte orașe din Australia și Boston.

Nu uitați să notați diligența personalului laboratorului cu 👍 și nu vă rușinați să dați întrebări în comentarii!

Citiți și: Depășiți coronavirusul prin schimbarea genelor: este posibil?

Citește și: Italianul în vârstă de 101 ani învinge coronavirusul

Apelare
Acest site folosește cookie. Acest lucru este necesar pentru simplificarea vizualizării și navigării confortabile